Πρασονήσι Παραλίες

Οι παραλίες της Ρόδου

Στο νοτιότερο άκρο της Ρόδου βρίσκεται το Πρασονήσι. Η φύση σε αυτό το άκρο του νησιού έχει κάνει για μια ακόμη φορά το θαύμα της. Το νησάκι συνδέεται με τη στεριά με μια λουρίδα άμμου που σχηματίζει δυο εξωτικές αμμουδερές παραλίες που ανάλογα την εποχή και τον καιρό είναι στενότερες η πλατύτερες.

Πρασονήσι Παραλίες

 

Η απόσταση από την πόλη της Ρόδου μιας και βρίσκεται στην άλλη άκρη του νησιού κάνει την πρόσβαση στις παραλίες στο Πρασονήσι να είναι μια μικρή περιπέτεια, που όμως αξίζει τον κόπο. Στις παραλίες στο Πρασονήσι θα βρείτε όλα τα απαραίτητα καθώς τα τελευταία χρόνια λόγω των ευνοικών ανέμων, η παραλία έχει γίνει ο αγαπημένος προορισμός των απανταχού windserfers.

Πρασονήσι Παραλίες

Έτσι στο Πρασονήσι θα βρείτε εστιατόρια-καφέ, σούπερ μάρκετ, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία και φυσικά στην παραλία θα βρείτε να ενοικιάσετε εξοπλισμό ή να κάνετε μαθήματα για θαλάσσια σπορ. Για όσους έχουν διάθεση για λίγο ακόμη περιπέτεια και περπάτημα, στο νησί απέναντι υπάρχει ένας παραδοσιακός Φάρος ( Πρασονήσι Παραδοσιακός Φάρος).

ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ - ΡΟΔΟΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ